Van oorsprong is dit een industrievloer, maar steeds vaker kiezen mensen in hun woning of kantoor voor een gietvloer. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke vloer met een hoogwaardig uiterlijk. Het is in vele kleuren verkrijgbaar en in mat of glanzend af te werken. Om een vlammend motief te krijgen kunnen ook kleuren worden gemengd. Het is Bij sommige bedrijven mogelijk dat de klant tijdens het aanbrengen aanwezig is om globaal aan te geven hoe het patroon moet worden. U heeft dan altijd een unieke gietvloer. Soms is het ook mogelijk om een kunstenaar in te huren om er een persoonlijk tintje aan te geven.

Een gietvloer kan van epoxy, polyurethaan of acrylaat worden gemaakt. Al deze kunstharsen hebben verschillende eigenschappen en het is daarom raadzaam om een professioneel advies in te winnen.

Wij prepareren de vloer zodanig dat de vloerenlegger de best denkbare ondergrond heeft om op te coaten.

NIMOvloeren levert zelf géén gietcoating, maar biedt, indien nodig, ondersteuning bij de applicatie van primer, coating, gietvloer of seallaag aan vaste opdrachtgevers. Wanneer we direct na het opruwen van de betonvloer de primer aanbrengen kan dit voor u als vloerenlegger net die ene dag tijdwinst opleveren. Ook onze ervaring op gebied van applicatie geeft u de zekerheid dat we precies weten welke eisen er aan de ondergrond gesteld worden en hoe u daardoor bijvoorbeeld kosten kunt besparen op materiaal.

Onze service gaat verder dan u van een ander vloerenbedrijf kunt verwachten. We kunnnen u bijvoorbeeld ook kostentechnisch en arbo-technisch adviseren over welke voorbehandeling voor uw specifieke doelstelling geschikt is.

Wij vinden het zeer waardevol voor onze klantrelatie om een vloer zodanig op te leveren, dat de vloerenlegger of applicateur direct kan beginnen met de werkzaamheden waarvoor hij is ingehuurd. Met onze ervaring en zorgvuldige werkwijze kunnen we bijna garanderen dat de vloer bij oplevering ruim voldoende hechtend en stofvrij is.

Desgewenst kunnen we de aanvraag voor Verklaring Vloeistofdichte Voorziening verzorgen. Dit is de voormalige PBV-verklaring.

Het is ook mogelijk om met andere materialen een woonbeton of Polybeton creëren.

Wij nemen alle tijd om u vrijblijvend en uitgebreid te adviseren!