Minerale_ondergrond_gepolijst_geimpregneerd_tot_betonlookEen verzorgde vloer in uw huis!

Wanneer een bestaande plavuizen of marmer vloer door het vele gebruik slijtage vertoont, kan deze een volledig nieuwe uitstraling krijgen middels schuren en polijsten. NIMOvloeren kan dit voor u uitvoeren met een oogverblindend resultaat:

En niet alleen de bovenvloer, maar ook de ondervloer kunnen we voor u verzorgen. We schuren verregende betonvloeren of cementdekvloeren, voordat de tegelzetter of vloerenlegger daarmee aan de slag gaat. Zo voorkomt u veel materiaalgebruik (egaline of lijm) en ergernissen bij grote oneffenheden. En wist u dat oneffenheden en welvingen in een ondervloer, bijvoorbeeld bij aanbrengen van een siergrindvloer of gecoate vloer, in het eindresultaat zichtbaar zijn? Vooral bij strijklicht! Vooraf vlakschuren en/of egaliseren kan latere problemen voorkomen.

Alle toepassingen voeren we uit in bovengemiddelde kwaliteit, we houden zoveel mogelijk rekening met andere materialen op de werkvloer zodat er geen onvoorziene schades ontstaan.
We werken met (water)schuurmachines waarbij er nauwelijks stof ontstaat. Dit maakt het beduidend makkelijker voor ons om uw vloer én omgevingsruimte schoon en stofvrij op te leveren. Eventuele hinder blijft tot een minimum beperkt.

De voordelen van NIMOvloeren op een rij:

Ervaren vloerbewerkers met brede kennis van vloeren
Zorgvuldige aanpak, ook in bestaande (woon)situaties
Stofvrij en schoon opgeleverd
Duidelijke communicatie vooraf, heldere oplevering

Voorbeelden en referentieprojecten in uw omgeving kunt op de landkaart hiernaast vinden, of kijkt u eens op de pagina met natuursteen- en beton-vloer referenties.

Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een aanbieding voor vloer bewerking of renovatie op maat aan: