Voor de huisvesting van bedrijven en instellingen is tijdige renovatie en zorgvuldig onderhoud van de vloeren belangrijk, niet alleen voor de uitstraling.

Daarom is het prettig te weten dat NIMOvloeren, dankzij het Totaalconcept, de behandeling van de vloer optimaal en efficient voor u uitvoert. Dankzij onze ervaring gaan we zorgvuldig en resultaatgericht te werk. Overlast blijft voor u en uw klanten tot een minimum beperkt.
Representatief

Met de diverse technieken en mogelijkheden kunnen we het natuursteen in uw entree, centrale hal en werkruimten weer representatief maken. De resultaten van bijvoorbeeld onze werkzaamheden mogen er dan ook wezen!

Verbouwingen, renovatie

Indien u (delen) van uw bedrijfspand verbouwt of renoveert kan NIMOvloeren de verwijdering van oude vloerbekleding en lijmresten voor u verzorgen en kunnen middels schuren, frezen, stralen of egaliseren de betonnen ondervloer, zandcement dekvloer of anhydriet vloer voor u uitvlakken of prepareren. Hiermee is deze direct gereed voor de nieuwe toplaag en intensief gebruik.